Tilaa CD: Marko Maunuksela – #RAUTAVAARA2017

Marko Maunuksela - #Rautavaara 2017

MARKO MAUNUKSELA – #RAUTAVAARA2017 -albumi sisältää vahvaa heittäytymistä ja hulvatonta huumoria. Ilmassa on suuria tunteita, iloja, suruja ja varmasti mielenkiintoisia yllätyksiä!

Albumilla on tartuttu rohkeasti kansan rakastamiin klassikoihin, tuoden ne tähän päivään. Mutta samalla kerralla esille pääsee myös niitä unohdetumpia lauluja. Huhtikuussa esimakuna julkaistiin ROSMARIINI – Je cherche apres Titine.

Lopullisen kipinän albumin teolle antoi kiinnitys Kangasniemen kesäteatteriin, jossa Marko näyttelee ja laulaa Rautavaaran nimiroolin kesällä 2017.

Marko kirjoittaa Rautavaara albumissa:
– Sinulle! Levy sisältää suuria tunnetiloja vuoden 2017 otteella. Koko ajan pilke silmäkulmassa, mutta niin tottavie tosissaan!

Rohkeaa tarttumista niin kansan rakastamiin klassikoihin kuin unohdettuihin lauluihin, ja sitä kautta myös ronskiin aikalaishuumoriin ja rouheisiinkin teksteihin. Ketään en halua loukata, kunnioitan vain alkuperäistä. Tapio ”Tapsa” Rautavaaralla kun oli kolikoissaan aina vähintään kaksi puolta. Trubaduuri, näyttelijä, suurien tunteiden ja laulelmien tulkitsija. Toisessa hetkessä hauska ja hersyvä kuplettilaulaja. Kultamitalisti. Monitoimimies. Aviomies.

Kappaleet:

1. Korttipakka
2. Kulkuri ja joutsen
3. Rosmariini
4. Hawaiji-idylli
5. Sininen uni
6. Kulkuriveljeni Jan
7. Lapin jenkka
8. Voi yksi päivä olla sata vuotta
9. Isoisän olkihattu
10. Wei-hai-wei
11. Kiinan pelastusarmeijassa
12. Kulkurin iltatähti

© Gramofoni Oy / MvM musiikki

Tilauslomake

Tilaa CD ”Marko Maunuksela – #Rautavaara2017” postitse kotiisi hintaan 22 euroa (sis. toimituskulut)!