Kirja: Remonttimiehen viimeinen naula

Kirja: Remonttimiehen viimeinen naula

Timmy Harnel: Remonttimiehen viimeinen naula

Vauhdikas kertomus rakennusalanyrittäjän arjesta. Hullunhauskoja tarinoita työmaista ja asiakkaista. Tarinoita,joihin ei monissa muissa ammateissa törmää. Remonttimiehen mukana pääsee lähelle perheiden elämää ja arkea, seuraamaan tapahtumia, joita ulkopuolinen ei osaisi edes kuvitella. Suoraa tekstiä, jossa tuodaan alan totuudet, ne varjopuoletkin, esille. Tämä tarina on tosi.

Kirja sopii tapahtumien ansiosta kaikkien ja kaikenikäisten luettavaksi, koska remontti koskettaa jokaista jossain vaiheessa elämää. Kirjan tarinat ovat eteneviä ja kaikkien ymmärrettävää, sillä tarinoihin mukaan pääseminen ei vaadi rakennusalan osaamista. Kirjassa ei kerrota missä kulmassa täytyy löydä minkäkin kokoinen naula lautaan, vaan yrittäjän ja asiakkaan kohtaamisesta. Henkilökemioista ja ajatustapojen eroavaisuuksista, koska monelle remontti voi olla todellinen yllätys.

Tilauslomake

Tilaan kirjan ”Remonttimiehen viimeinen naula” hintaan 24 euroa (sisältää toimituskulut). Kirjan myy ja toimittaa kustantaja Tatu Tuominen.